loading

Novosti

Podrška radnicima Falc Easta

Podrška radnicima Falc Easta
25. sij 2023.

Podrška radnicama i radnicima tvornice Falc East iz Knjaževca

Novi sindikat daje punu podršku radnicama i radnicima tvornice obuće Falc East iz Knjaževca koji su jučer održali jednosatni štrajk upozorenja tražeći povećanje plaća.

Visoka inflacija i naglo povećanje troškova života u posljednjih godinu i pol dana učinili su vaš život, ali i život svih ostalih radnika i radnica u Srbiji gotovo nepodnošljivim. Cijene namirnica i ostalih životnih troškova rastu, pa se povećanje minimalne plaće i ne osjeti.

Zato ste od menadžmenta zahtijevali povećanje plaća na nivo minimalne potrošačke korpe i program povećanja plaća do nivoa od 70 posto dostojanstvene plaće u narednim godinama. Budući da niste dobili zadovoljavajuće odgovore i garanciju, odlučili ste se na jednosatni štrajk upozorenja. 

Ovim putem šaljemo punu podršku vašoj borbi. Također šaljemo poruku upravljačkim strukturama vaše tvornice i brendovima za koje proizvodite: ispunite zahtjeve svojih radnika i omogućite im dostojanstvene uvjete života i rada!

Solidarno,
Novi sindikat

Pismo podrške

 

 

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Pročitajte pravila privatnosti na ovoj web stranici. Više informacija