loading

Novosti

Štrajkački fond za štrajkače zadarske menze

Štrajkački fond za štrajkače zadarske menze
27. lis 2020.

Štrajk u zadarskoj studentskoj menzi, koji zajedničkim snagama organiziraju Samostalni sindikat zaposlenika studentskih centara RH (SSZSC RH) i Novi sindikat, danas ulazi u 12. dan.

Štrajkamo za osnove sindikalizma – želimo plaću regulirati kolektivnim ugovorom umjesto da poslodavcu, Agenciji za studentski standard, dozvolimo da o tome jednostrano određuje njihovo Upravno vijeće. Borimo se za princip, u tome ustrajemo i ne damo Agenciji da nas slomi, a u borbi trebamo vašu pomoć.

Budući da radnici neće biti plaćeni za dane provedene u štrajku, odlučili smo pokrenuti štrajkaški fond. Ako podržavate našu borbu i zahtjev za mogućnost pregovora o plaćama, pozivamo vas da na račun SSZSC RH uplatite iznos koji vam odgovara. Prikupljen novac koristit će se isključivo za nadoknađivanje radničkih plaća, a višak bi ostao spremljen za pomoć bilo kojem sindikatu u štrajku.

 

Solidarno,
Samostalni sindikat zaposlenika studentskih centara Hrvatske
Novi sindikat

 

Kod na virmanu možete skenirati pa uplatiti preko aplikacije za mobilno bankarstvo.

Podaci za običnu uplatu:

Primatelj: SSZSCH, Savska cesta 25, Zagreb
Broj računa primatelja: HR11 2360 0001 1014 2217 4
Model: HR02
Poziv na broj primatelja: 68768858178
Opis plaćanja: FInancijska pomoć radnicima AZSS u štrajku

View post on imgur.com

Naslovna fotografija: Antena Zadar 

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Pročitajte pravila privatnosti na ovoj web stranici. Više informacija