loading

Projekti

Dvodnevni seminar "Mehanizmi i alati uspješnog socijalnog dijaloga, razvoj komunikacijskih vještina

Dvodnevni seminar
10. lip 2019.

 7. i 8. Lipnja 2019. u Opatiji je održan dvodnevni seminar o socijalnom dijalogu pod nazivom “Mehanizmi i alati uspješnog socijalnog dijaloga, razvoj komunikacijskih vještina i tehnika kolektivnog pregovaranja”. Seminar se održao u sklopu EU projekta "Socijalni dijalog i suvremeni industrijski odnosi jučer, danas, sutra, mogućnosti i perspektive 2030 – MIP 2030" UP.04.2.1.03.0016 koji je u cijelosti financiran od Europske unije u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020 iz Europskoga socijalnoga fonda.

O mehanizmima i alatima uspješnog socijalnog dijaloga, predavanje je održala Ivana Forenbaher, članica Uprave tvrtke Jadranska vrata d.d. iz Rijeke, Siniša Miličić, predsjednik Regionalnog industrijskog sindikata iz Varaždina, dok je o razvoju komunikacijskih vještina i tehnika kolektivnog pregovaranja govorila Danica Juričić Spasović i Bartol Šimunić ,oboje članovi udruge „Alatnica komunikacije“. Seminar je počeo u petak 07.06.2019. u popodnevnim satima, nakon ručka, a završio  u subotu 08.06.2019. prije ručka. Sadržaj programa obuhvaćao je osvrt na tehnike i iskustva uspješnog socijalnog dijaloga, te stavio naglasak na važnost komunikacijskih vještina kroz kolektivno pregovaranje, kao i komunikaciju s medijima i društvenim mrežama.  

 

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Pročitajte pravila privatnosti na ovoj web stranici. Više informacija