loading

Novosti

Poziv na skupštinu ORCA-e

Poziv na skupštinu ORCA-e
11. kol 2023.

Skupština Sindikata ORCA (Organizacija radnika Croatia Airlinesa) održat će se u petak 18. 8. 2023. na adresi Park stara Trešnjevka 2, 10000 Zagreb, soba 314 s početkom u 18:00 sati.

Po prvi puta skupštini ORCA-e prisustvovat će i članovi Novog sindikata. Očekujemo da predstavnik zemaljskog osoblja koje je organizirano u Novom sindikatu dobije i mjesto u izvršnom odboru i pregovaračkom timu ORCA-e za predstojeće pregovore za sklapanje kolektivnog ugovora u Croatia Airlinesu. Pozivamo sve naše članove da se u što većem broju odazovu skupštini, osobno ili putem punomoći. Sve dodatne informacije možete dobiti  putem novoformirane WhatsApp grupe.

Tekst poziva:

Poštovani članovi,

Obavještavamo Vas da će se

 

Skupština ORCA

 

održati u petak 18.8.2023. na adresi Park stara Trešnjevka 2, 10000 Zagreb, soba 314 s početkom u 18:00 sati.

Predlažemo naredni dnevni red skupštine:

 

1. Otvaranje sjednice skupštine i utvrđivanje kvoruma

2. Utvrđivanje dnevnog reda skupštine

3. Prijedlog izmjena u Statutu ORCA te donošenje istih

4. Odluka o visini članarine za narednu godinu

4. Izbor člana Izvršnog odbora iz redova kabinskog osoblja zrakoplova i zemaljskog osoblja

5. Razno

 

Članove koji neće moći prisustvovati Skupštini, molimo da ispune punomoć onom tko će njihove stavove najvjernije zastupati ili iznimno ubace u kaslić SKOZ-a u Crew Roomu (najkasnije do 16.8.2023.) uz obavještavanje odabranog zastupnika.

 

Srdačan pozdrav!

IO ORCA

 

 

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Pročitajte pravila privatnosti na ovoj web stranici. Više informacija