loading

Novosti

Podrška radnicima obućarske tvrtke Falc East iz Srbije

Podrška radnicima obućarske tvrtke Falc East iz Srbije
02. lip 2023.

Radnici obućarske tvrtke Falc East koja se nalazi u Knjaževcu u Srbiji, članovi sindikata Sloga, danas su započeli štrajk. 
Novi sindikat daje punu podršku radnicima. U nastavku prenosimo naše pismo podrške:

Poštovani radnici,

u svojoj borbi za povećanje plaće, povećanje stimulativnog dijela, te naknade za topli obrok imate punu podršku članova Novog sindikata iz Hrvatske.

Putem naše međunarodne mreže CCC pratimo razvoj situacije i poštujemo vašu sindikalnu borbu da se u svojim primanjima odmaknete od minimalne i krenete smanjivati razliku do dostojanstvene plaće, tim više što proizvodite luksuznu robu za talijanskog kupca Falc Spa koji na tome ubire velik profit.

Izuzetno cijenimo vaš pokušaj da borbom dođete do rješenja koje bi vam garantiralo povećanje plaće do 70% dostojanstvene plaće u narednim godinama.

Štrajk u koji ste se upustili bit će težak (znamo iz iskustva), ali molimo vas vjerujte u pobjedu što vam mi od srca želimo. Budite primjer ostalim radnicima Srbije a i nama u regiji da se olako ne odustaje od ciljeva za koje se vrijedi boriti.

Hrabro naprijed i sretno.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Pročitajte pravila privatnosti na ovoj web stranici. Više informacija