Anketa o pravima radnika u Hrvatskoj

13. srp 2021.

Novi sindikat provodi istraživanje o uvjetima rada radnika u Hrvatskoj, s naglaskom na uvjete rada sezonaca.

Istražujemo iskustva radnika vezana uz poštivanje njihovih prava, zadovoljstvo poslom, uvjete i organizaciju rada, s posebnim naglaskom na uvjete rada tijekom COVID-19 pandemije. Anketa je anonimna, a odgovori će biti obrađeni i prikazani na grupnoj razini. Vrijeme potrebno za ispunjavanje ankete je 10-15 minuta.

► ANKETU ISPUNITE OVDJE.

Istraživanje provodi tim Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Katedre za socijalnu politiku, u sastavu prof.dr.sc. Gojko Bežovan, doc.dr.sc. Danijel Baturina i doc.dr.sc. Jelena Matančević. Istraživanje se provodi u sklopu projekta "ZaRUP – Zadovoljan radnik,
uspješan poslodavac", financiranog sredstvima Europskog socijalnog fonda, nositelj projekta je Novi sindikat.

Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati na: jelena.matancevic@pravo.hr i danijel.baturina@pravo.hr.